AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayın üzerinde yazı görmek

Kahve falında ayın üzerinde yazı görmek

Kahve falında ayın üzerinde yazı görmek işlerinde aksama olacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, yaşamının uzun olacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, tebrik edileceğine delalettir.

Kahve falında ayın üzerinde yazı gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızdan ödün vermeden de, özel veya işle ilgili amaçlarınıza ulaşabilirsiniz.

Kahve falında ayın üzerinde yazı görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, yüzüne kan geleceğine işarettir.

Kahve falında ayın yeryüzüne düştüğünü görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine delalet eder.

Kahve falında ayının konuştuğunu görmek mevkilerinin yüksek olacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ayın dünyaya yaklaştığını görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında mayıs ayında kar görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ramazan ayında oruç tutmak yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına işarettir.

Kahve falında ayın üstünde oturmak çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında ayın tutulduğunu görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir