AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekim yapmak

Kahve falında ekim yapmak

Kahve falında ekim yapmak malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, makamının yükseleceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına rivayet eder.

Kahve falında ekim yapmak gördüyseniz:

  • Bazı zorluklarla uğraşmak durumunda kalabilir, konsantre sağlamakta güçlük çekebilirsiniz, ilişkinizde beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.

Kahve falında ekim yapmak uzun bir hayat yaşayacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında ekim ayını görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekim ayında kar yağdığını görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekim ayında kar görmek kısmetlerini de göremeyeceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına yorulur.

Kahve falında kendi saçını yapmak etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında hamur kızartması yapmak uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında anneyle banyo yapmak içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında açık alanda tuvaletini yapmak esenleyeceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir