AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekim ayında kar yağdığını görmek

Kahve falında ekim ayında kar yağdığını görmek

Kahve falında ekim ayında kar yağdığını görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekim ayında kar yağdığını gördüyseniz:

  • Hoşnut olmadığınız konular varsa veya bazı şeyler sizi tatmin etmiyorsa dile getirmelisiniz.

Kahve falında ekim ayında kar yağdığını görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ekim ayında kar görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekim ayını görmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına işaret eder.

Kahve falında ekim yapmak varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında haziran ayında kar yağdığını görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nisan ayında kar yağdığını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, kurulu düzenin bozulacağına delalettir.

Kahve falında ağustos ayında kar yağdığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yeni işler peşinde koşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eylül ayında kar yağdığını görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir