AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekilmiş soğan görmek

Kahve falında ekilmiş soğan görmek

Kahve falında ekilmiş soğan görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekilmiş soğan gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi olaylar olabilir.

Kahve falında soğan ektiğini görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil soğan ektiğini görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya delalet eder.

Kahve falında ekilmiş soğan görmek insanları sakinleştireceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine alamet eder.

Kahve falında ekilmiş yeşil soğan görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tarla ektiğini görmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekilmiş patlıcan görmek güzel ve doğru işler yapacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çilek ektiğini görmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, refah düzeyinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekilmiş bahçe görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir