AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek ektiğini görmek

Kahve falında çilek ektiğini görmek

Kahve falında çilek ektiğini görmek tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çilek ektiğini gördüyseniz:

  • Haydi, bunu kanıtlayın.

Kahve falında çilek ektiğini görmek sevilen bir dostu kaybetmeye, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine işarettir.

Kahve falında domates ekildiğini görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eğilmiş bilezik görmek ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek ektiğini görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında tarla ekildiğini görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, güç ve kudret sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının çiçek ektiğini görmek işlerin çığırından çıkacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında buğday ekildiğini görmek hem geleceğinin güzel olacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında tohum ekildiğini görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir