AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekilmiş bahçe görmek

Kahve falında ekilmiş bahçe görmek

Kahve falında ekilmiş bahçe görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, onlarla gönül birliği edeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekilmiş bahçe gördüyseniz:

  • Aşırı gerginlikler ya da ihmal sağlığnızı olmusuz yönde etkileyebilir.

Kahve falında bahçe ektiğini görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında ekilmiş bahçe görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, üzüntülerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeye domates ektiğini görmek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına yorulur.

Kahve falında yeni ekilmiş bahçe görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına alamet eder.

Kahve falında ek işte çalışmak elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ekilmiş yeşil soğan görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, insanları kıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında eğilmiş bilezik görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçek tohumu ektiğini görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir