AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekilmiş çiçek görmek

Kahve falında ekilmiş çiçek görmek

Kahve falında ekilmiş çiçek görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekilmiş çiçek gördüyseniz:

  • Çocuklarınıza ya da yaratıcı projelere yatırım yapmanız gerekebilir.

Kahve falında ekilmiş çiçek görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birinin çiçek ektiğini görmek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında çiçek ekildiğini görmek işinin gücünün rast gideceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprağa çiçek ektiğini görmek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek ektiğini görmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının çiçek ektiğini görmek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, yardımın alınacağına delalettir.

Kahve falında çiçek tohumu ektiğini görmek uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına alamet eder.

Kahve falında çiçek ektirmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir