AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek ektirmek

Kahve falında çiçek ektirmek

Kahve falında çiçek ektirmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, çok para kazanacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, sorunlarının son bulacağına, sorunlarının artacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek ektirmek gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişileri gözden geçirin.

Kahve falında birinin çiçek ektiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine delalettir.

Kahve falında ekilmiş çiçek görmek terfi alamayacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprağa çiçek ektiğini görmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında çiçek ektiğini görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek ektirmek çok büyük kısmetler kazanacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine inanılır.

Kahve falında çiçek tohumu ektiğini görmek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına inanılır.

Kahve falında çiçek ekildiğini görmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının çiçek ektiğini görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir