AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek ekildiğini görmek

Kahve falında çiçek ekildiğini görmek

Kahve falında çiçek ekildiğini görmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, bekar ise evleneceğine, gönül yaralarının iyileşeceği, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında çiçek ekildiğini gördüyseniz:

  • Size gelen bir teklifi reddetmeniz olasıdır.

Kahve falında çiçek tohumu ektiğini görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında toprağa çiçek ektiğini görmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında çiçek ektiğini görmek zengin olunacak bir işe girileceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiçek ekildiğini görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin çiçek ektiğini görmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına işarettir.

Kahve falında çiçek ektirmek yaptığı iş ile başarılı olacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekilmiş çiçek görmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine işarettir.

Kahve falında başkasının çiçek ektiğini görmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir