AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek ektiğini görmek

Kahve falında çiçek ektiğini görmek

Kahve falında çiçek ektiğini görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına yorulur.

Kahve falında çiçek ektiğini gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen ya da bazı tutumlarınızı yanlış anlayarak size kızan birisi ortalığı karıştırabilir.

Kahve falında çiçek ektirmek pek çok kişiyi idare edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek ekildiğini görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında ekilmiş çiçek görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına delalettir.

Kahve falında çiçek tohumu ektiğini görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında toprağa çiçek ektiğini görmek çocuklarının fazla olacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının çiçek ektiğini görmek iyi hissedeceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin çiçek ektiğini görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, rızkının eksileceğine delalet eder.

Kahve falında çiçek ektiğini görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir