AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının çiçek ektiğini görmek

Kahve falında başkasının çiçek ektiğini görmek

Kahve falında başkasının çiçek ektiğini görmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, yollarının açılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, Allah’a dua edeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, ödeme güçlü çekeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının çiçek ektiğini gördüyseniz:

  • Bilindiği gibi sürekli aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar elde edemezsiniz.

Kahve falında ekilmiş çiçek görmek üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının çiçek ektiğini görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, huzurunu yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında çiçek ektirmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin çiçek ektiğini görmek hak yolundan ayrılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine delalet eder.

Kahve falında çiçek tohumu ektiğini görmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, kısa süre içinde engelleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek ektiğini görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına işarettir.

Kahve falında toprağa çiçek ektiğini görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine alamet eder.

Kahve falında çiçek ekildiğini görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, işlerinin zarara uğrayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir