AnaSayfa / Genel / Kahve falında birşey ektiğini görmek

Kahve falında birşey ektiğini görmek

Kahve falında birşey ektiğini görmek atılacak adımların boşa çıkacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birşey ektiğini gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçları paylaşan kişilerle bir araya gelmeniz veya zaman paylaşmanız hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında ekstazi görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Kahve falında tarla ektiğini görmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında mısır ekildiğini görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ekilmiş nohut görmek sağlığın da bozulacağına, dertleri biteceğine inanılır.

Kahve falında ek görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine işarettir.

Kahve falında sarımsak ektiğini görmek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında domates ektiğini görmek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tohum ekildiğini görmek büyük miktarda para kazanacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir