AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekilli sebze görmek

Kahve falında ekilli sebze görmek

Kahve falında ekilli sebze görmek çok büyük adımlar atılacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında ekilli sebze gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varabilirsiniz.

Kahve falında ekilli sebze görmek hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine yorulur.

Kahve falında sebze ektiğini görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında ek işe girmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, arzuların yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patlıcan ektiğini görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına delalettir.

Kahve falında birinin çiçek ektiğini görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında toprağa çiçek ektiğini görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlaya ekin ektiğini görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, sorunlarının çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ekilmiş buğday görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir