AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekili sebze görmek

Kahve falında ekili sebze görmek

Kahve falında ekili sebze görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, rahat bir hayat sağlayacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekili sebze gördüyseniz:

  • Üzerinizde bulunan bazı olumsuzluklardan kurtulmakla beraber başka konularda şansınız kapanmaktadır.

Kahve falında ekili sebze görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine inanılır.

Kahve falında sebze ekili tarla görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında sebze ekili bahçe görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında ekili buğday görmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine işarettir.

Kahve falında ekili fasulye görmek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ekili mısır görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mısır ekili tarla görmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, borçların ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında ekili patates görmek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir