AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemin düştüğünü görmek

Kahve falında annemin düştüğünü görmek

Kahve falında annemin düştüğünü görmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında annemin düştüğünü gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi doğru değerlendirin.

Kahve falında annemin denize düştüğünü görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında annenin uçurumdan düştüğünü görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza rivayet eder.

Kahve falında annenin balkondan düştüğünü görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına yorulur.

Kahve falında annemi düşerken görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneyi düşerken görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında annemin yüksekten düştüğünü görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında annesinin düştüğünü görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine inanılır.

Kahve falında annenin düştüğünü görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir