AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde ejderha görmek

Kahve falında gökyüzünde ejderha görmek

Kahve falında gökyüzünde ejderha görmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, huzur ve mutluluk bulacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde ejderha gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı tartışmalar yaşamanız olasıdır.

Kahve falında gökyüzünde ejderha görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında ejderha kafası görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına işarettir.

Kahve falında denizde ejderha görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su ejderhası görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ejderha öldürmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında uçan ejderha görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ejderha ateşi görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah ejderha görmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir