AnaSayfa / Genel / Kahve falında eğilmiş yüzük görmek

Kahve falında eğilmiş yüzük görmek

Kahve falında eğilmiş yüzük görmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında eğilmiş yüzük gördüyseniz:

  • İştahınız açılabilir, yediklerinize dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında eğilmiş altın yüzük görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eğilmiş yüzük görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında ekilmiş çiçek görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında nane ektiğini görmek cebinin para göreceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuç ektiğini görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine delalettir.

Kahve falında marul ektiğini görmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında sebze ektiğini görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına delalet eder.

Kahve falında tarla ektiğini görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir