AnaSayfa / Genel / Kahve falında üvey anneyi dövmek

Kahve falında üvey anneyi dövmek

Kahve falında üvey anneyi dövmek projenin gerçekleştirileceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üvey anneyi dövmek gördüyseniz:

  • Evinizde, yaşadığınız yerde veya gayrimenkullerinizle ilgili konularda bazı değişiklikler yapmanız rahat etmenizi ya da sizinle aynı zevklere sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında üvey anneyi dövmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üvey anne dövmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, rızık eksikliği yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üvey kızını dövmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş üvey anne görmek takdir toplayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında üvey anneyle kavga etmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, ihanete uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş üvey annesini görmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında üvey anneyi hamile görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına alamet eder.

Kahve falında annenin üvey olduğunu görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir