AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneni dövmek

Kahve falında anneni dövmek

Kahve falında anneni dövmek helal kazanç elde edileceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, kendisini mutsuz edeceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneni dövmek gördüyseniz:

  • Çok fazla sorumluluk üstlenmeniz durumunda sinirleriniz bozulabilir.

Kahve falında annesini dövdüğünü görmek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneni dövmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasının annesini dövdüğünü görmek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş anneyi dövmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında anne baba dövmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne kızını dövmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin dövdüğünü görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin çocuğunu dövdüğünü görmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir