AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin edep yerini görmek

Kahve falında bir kişinin edep yerini görmek

Kahve falında bir kişinin edep yerini görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına işaret eder.

Kahve falında bir kişinin edep yerini gördüyseniz:

  • Birilerinin size karşı çok maddiyatçı davranması yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında bir kişinin edep yerini görmek tüm sıkıntıların giderileceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin edep yerini görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bayanın edep yerini görmek mutluluğun aileye geri döneceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına işarettir.

Kahve falında edep yerini temizlemek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına delalet eder.

Kahve falında birinin edep yerini görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına delalet eder.

Kahve falında edep yerini kıllı görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının edep yerini görmek insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin edep yerini görmek hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir