AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının edep yerini görmek

Kahve falında kadının edep yerini görmek

Kahve falında kadının edep yerini görmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, çok dikkat çekeceğine delalettir.

Kahve falında kadının edep yerini gördüyseniz:

  • Üzerinizde artan baskısı olan konulara yaklaşımlarınızı gözden geçirerek bulacağınız alternatif yollar veya diğer seçenekler pek çok alanda daha hızlı ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında kadın edep yeri görmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının edep yerini görmek uykusuz geceler yaşanacağına, geçiminin zor hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında kadının edep yerini görmek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin edep yerini görmek canını ve malını hiçe sayacağına, sevdiklerini de koruyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin edep yerini görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında bir kişinin edep yerini görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü birinin edep yerini görmek dolandırılacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin edep yerini görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir