AnaSayfa / Genel / Kahve falında edep yerini traş etmek

Kahve falında edep yerini traş etmek

Kahve falında edep yerini traş etmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına delalettir.

Kahve falında edep yerini traş etmek gördüyseniz:

  • Yanlız bunu fazla ciddiye alarak ek sorumluluklar yüklenmemelisiniz.

Kahve falında edep yerini yıkamak aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kocasının edep yerini görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında ünlü birinin edep yerini görmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kızının edep yerini görmek ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın edep yeri görmek sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına inanılır.

Kahve falında erkeğin edep yerini görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin edep yerini görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının edep yerini görmek rütbesinin artacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir