AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının edep yerini görmek

Kahve falında arkadaşının edep yerini görmek

Kahve falında arkadaşının edep yerini görmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, kazancının da artacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, iş güç sahibi olacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının edep yerini gördüyseniz:

  • Bazı işler sonuçlanabilir veya bazı işlerle ilgili haberler alabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının edep yerini görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine delalet eder.

Kahve falında bayanın edep yerini görmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine tabir olunur.

Kahve falında edep yerini temizlemek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında erkek edep yerini görmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında edep yerini kıllı görmek kısmetin bollaşacağına, beklediklerini duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin edep yerini görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, aile işlerinin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında erkeğin edep yerini görmek çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, gerekirse özür dileneceğine işarettir.

Kahve falında bir erkeğin edep yerini görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, kazancın katlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir