AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının edep yerini görmek

Kahve falında başkasının edep yerini görmek

Kahve falında başkasının edep yerini görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında başkasının edep yerini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlardan etkileniyorsunuz, yeterince değerlendirme yapamazsanız size zarar gelebilir.

Kahve falında ölünün edep yerini görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin edep yerini görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına delalettir.

Kahve falında bir erkeğin edep yerini görmek sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına delalet eder.

Kahve falında edep yerini kıllı görmek hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında erkek edep yerini görmek uzun bir hayat yaşayacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında edep yerini temizlemek kısmetinin de açılacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine işaret eder.

Kahve falında erkeğin edep yerini görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, başarısının yükseleceğine inanılır.

Kahve falında edep yerini yıkamak yaşamına farklı bir yön vereceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir