AnaSayfa / Genel / Kahve falında ebe olmak

Kahve falında ebe olmak

Kahve falında ebe olmak yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, bereketin ve verimin olacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında ebe olmak gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizde veya iş bağlantılarınızda inisiyatif kullanmaktan çekiniyorsunuz.

Kahve falında yılan ebesi görmek sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kör ebe oynamak ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, tatsız durumların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında doğum ebesi görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında ebe görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında doğum ebesi olmak rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş ebe görmek mutluluğu yakalayacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine delalet eder.

Kahve falında ebem kuşağı görmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ebelik yapmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir