AnaSayfa / Genel / Kahve falında düz deniz görmek

Kahve falında düz deniz görmek

Kahve falında düz deniz görmek ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, onlardan büyük hayır göreceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, bir koyduğu işten üç alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düz deniz gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir kişiyle yapılan iş birlikleri, ortaklıklar ya da kurulan ilişkiler fayda getireceği gibi, mücadele içeriyor da olabilir.

Kahve falında düz deniz görmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düz yol görmek işlerini yoluna sokacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düz yolda düşmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında düz taban görmek uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına inanılır.

Kahve falında düz duvar görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine alamet eder.

Kahve falında uzun siyah düz saç görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düz bir yol görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düz saç görmek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir