AnaSayfa / Genel / Kahve falında düz alan görmek

Kahve falında düz alan görmek

Kahve falında düz alan görmek hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, gözyaşlarının dineceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, zengin bir hayata sahip olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına alamet eder.

Kahve falında düz alan gördüyseniz:

  • Çok yakında ortaya çıkacak bilgiler veya alınacak haberler atacağınız önemli bir adımda etkili olabilir.

Kahve falında yeşil düz alan görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında düz alan görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında düz uzun yol görmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında düz uzun saç görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düz ayakkabı giymek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun düz saç görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında düz duvar görmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı düz görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir