AnaSayfa / Genel / Kahve falında düz yeşillik görmek

Kahve falında düz yeşillik görmek

Kahve falında düz yeşillik görmek huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düz yeşillik gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almalısınız.

Kahve falında düz yeşillik görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil düz alan görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işaret eder.

Kahve falında düz yeşil ova görmek önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında düz ova görmek sorunların biteceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine tabir olunur.

Kahve falında düz yolda arabayla gitmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza rivayet eder.

Kahve falında düz duvardan inmek maddi gücünün eksileceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi saçını düz görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına inanılır.

Kahve falında düz merdiven görmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir