AnaSayfa / Genel / Kahve falında düz merdiven görmek

Kahve falında düz merdiven görmek

Kahve falında düz merdiven görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, hayırlı bir yola girileceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düz merdiven gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya güvenilmez kişiler can sıkabilir.

Kahve falında düz merdiven görmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düz saçlı olmak müjdeli haberler alacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düz duvara tırmanmak sermayesini riske etmeyeceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarının düz olduğunu görmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, işlerin de hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düz arazi görmek onu doyasıya yaşayacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına inanılır.

Kahve falında düz yolda araba kullanmak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düz yolda yürümek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düz toprak görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir