AnaSayfa / Genel / Kahve falında düz yeşil ova görmek

Kahve falında düz yeşil ova görmek

Kahve falında düz yeşil ova görmek yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında düz yeşil ova gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermek size zarar verebilir.

Kahve falında düz yeşil ova görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine işaret eder.

Kahve falında düz ova görmek gönülsüzce bir yere gideceğinize, çok büyük bir çalışma yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillik ova görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil ova görmek evleneceğinize, ortağından ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında ova görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında yemyeşil ova görmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına işarettir.

Kahve falında düz yeşillik görmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil düz alan görmek girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir