AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçını düz görmek

Kahve falında kendi saçını düz görmek

Kahve falında kendi saçını düz görmek başının ağrıyacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, sorunlarının biteceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi saçını düz gördüyseniz:

  • Ateşli tartışmaların üzerine benzinle gitmemekte ya da seyahatler esnasında dikkatli olmakta fayda var.

Kahve falında siyah düz saç görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına delalet eder.

Kahve falında saçımı düzleştirmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına delalet eder.

Kahve falında düz kısa saç görmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düz ve uzun saç görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, koyu sohbetler edeceğine yorulur.

Kahve falında uzun ve düz saç görmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçların düzleştiğini görmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kendi saçını düzleştirmek önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısa ve düz saçlı olduğunu görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir