AnaSayfa / Genel / Kahve falında ova görmek

Kahve falında ova görmek

Kahve falında ova görmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, eşlerin ayrılacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, kurtuluşu yakalayacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ova gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz daha çok pratik yönde, sözlerinizde ise oldukça açık olacaksınız.

Kahve falında yeşil ova görmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, yeni bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillik ova görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ova görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında düz ova görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına delalettir.

Kahve falında yemyeşil ova görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına delalettir.

Kahve falında düz yeşil ova görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, sağlığının da yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir