AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ova görmek

Kahve falında yeşil ova görmek

Kahve falında yeşil ova görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil ova gördüyseniz:

  • Düşünmeden atabileceğiniz bir imza zamanla karşınıza büyük bir zorluk ya da engel olarak çıkabilir.

Kahve falında yeşillik ova görmek yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine delalet eder.

Kahve falında düz yeşil ova görmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına inanılır.

Kahve falında yeşil ova görmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düz ova görmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında yemyeşil ova görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına inanılır.

Kahve falında ova görmek kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil çimen üzerinde yürümek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında koyu yeşil gömlek görmek onurlu bir yaşam süreceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir