AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar altında kalmak

Kahve falında duvar altında kalmak

Kahve falında duvar altında kalmak iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına, büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında duvar altında kalmak gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlar veya rakipler sizi daha iyi biri yapabilir.

Kahve falında duvar altında kalmak yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına işarettir.

Kahve falında yıkılan duvarın altında kalmak kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, neşeli ve huzurlu bir geleceğe işarettir.

Kahve falında duvarın altında kalmak malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine işaret eder.

Kahve falında duvar arasında kalmak atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Kahve falında duvarda asılı kalmak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dört duvar arasında kalmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, işinde dar boğaza gireceğine işaret eder.

Kahve falında duvarlar arasında kalmak şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında duvarda altın görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, bunu da herkese ilan edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir