AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvardan altın çıkarmak

Kahve falında duvardan altın çıkarmak

Kahve falında duvardan altın çıkarmak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, konfor içinde olacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kazancın katbekat artacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvardan altın çıkarmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, İstekleriniz çok aşırı olmadıkları sürece onları çokfazla yorulmanıza gerek kalmadan elde edebilirsiniz.

Kahve falında duvardan altın çıkarmak hayatınızın neşe dolacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıkılan duvarın altında kalmak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine delalet eder.

Kahve falında duvar altında kalmak çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında duvarda altın görmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında duvarın altında kalmak bereket ve huzur getireceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprağın altından altın çıkarmak kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun içinden altın çıkarmak dine ve Allah’a yakınlaşacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında parmağından altın yüzük çıkarmak bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir