AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarı aşmak

Kahve falında duvarı aşmak

Kahve falında duvarı aşmak bilincin artacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, herkesi doğru yola çağıracağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına delalet eder.

Kahve falında duvarı aşmak gördüyseniz:

  • Bir kutlamanın özel hayatınız ya da iş yaşamınız açısından olumlu açılımları olabilir.

Kahve falında duvar aşmak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında duvarı aşmak sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına yorulur.

Kahve falında deniz aşmak zorlukları atlatacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağı aşmak gönlünce bir hayata kavuşacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karlı dağları aşmak büyük rahatlık yaşanacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında tepeler aşmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tepeyi aşmak aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir engeli aşmak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir