AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepeler aşmak

Kahve falında tepeler aşmak

Kahve falında tepeler aşmak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, amaçlarını yerine getireceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında tepeler aşmak gördüyseniz:

  • Şu an için elinizdekilere göre seçim yapmamalı diğer seçeneklerinizin oluşmasını beklemelisiniz.

Kahve falında tepeler aşmak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, çok üzüntü yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tepeyi aşmak uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına tabir olunur.

Kahve falında dağ tepe aşmak dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine alamet eder.

Kahve falında zorlukları aşmak bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında engeller aşmak girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına rivayet eder.

Kahve falında karlı dağları aşmak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine alamet eder.

Kahve falında dağları aşmak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında dalgaları aşmak fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir