AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir engeli aşmak

Kahve falında bir engeli aşmak

Kahve falında bir engeli aşmak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, yeni yerler göreceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine rivayet eder.

Kahve falında bir engeli aşmak gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz konularda şimdilik birşey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmanızda yarar vardır.Angarya sayılabililecek meşguliyetleri hallettikten sonra bazı güzel olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında engeli aşmak malında azalmaya, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında engeller aşmak sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına yorulur.

Kahve falında bir engeli aşmak hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında engel aşmak anne baba duası alacağına, evliliğinde mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında engelleri aşmak insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tepeler aşmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalgaları aşmak sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında denizleri aşmak maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir