AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar aşmak

Kahve falında duvar aşmak

Kahve falında duvar aşmak malını ve parasını kaybedeceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, rakiplerini alt edeceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvar aşmak gördüyseniz:

  • Mesafenizi korumalısınız.

Kahve falında duvarı aşmak hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında duvar aşmak dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına tabir olunur.

Kahve falında bir engeli aşmak bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, çok sorunlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında engel aşmak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karlı dağları aşmak yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okyanus aşmak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz aşmak yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizleri aşmak refah düzeyinin düşeceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir