AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı dağları aşmak

Kahve falında karlı dağları aşmak

Kahve falında karlı dağları aşmak zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına inanılır.

Kahve falında karlı dağları aşmak gördüyseniz:

  • Araştırmalarınızı kendi yararınıza kullanmanızda fayda var.

Kahve falında karlı dağları aşmak mallarını ve makamını garantileyeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında dağ tepe aşmak çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına inanılır.

Kahve falında dağı aşmak mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına inanılır.

Kahve falında dağ aşmak evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağları aşmak ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına delalet eder.

Kahve falında engeller aşmak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında duvar aşmak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine inanılır.

Kahve falında engelleri aşmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir