AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz aşmak

Kahve falında deniz aşmak

Kahve falında deniz aşmak mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz aşmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizin hakkınızda yanlış izlenimler edinmeleri olasıdır.

Kahve falında denizi aşmak hasret çekileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında deniz aşmak seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, alkış alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizleri aşmak emrinde insan çalıştıracağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında bir engeli aşmak kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zorlukları aşmak hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına inanılır.

Kahve falında dağı aşmak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına işaret eder.

Kahve falında dağ tepe aşmak yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında engel aşmak maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kafasının sakinleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir