AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda yürümek

Kahve falında duvarda yürümek

Kahve falında duvarda yürümek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarda yürümek gördüyseniz:

  • Kırıcı olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında duvardan yürümek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına işarettir.

Kahve falında düz duvarda yürümek büyük üzüntüler yaşayacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine delalet eder.

Kahve falında duvar üstünde yürümek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, sağlığının yerinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek duvarda yürümek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine inanılır.

Kahve falında duvarda yürüdüğünü görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvarın üzerinde yürümek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına inanılır.

Kahve falında duvarın üstünde yürümek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında duvarda yürümek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir