AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda yürüdüğünü görmek

Kahve falında duvarda yürüdüğünü görmek

Kahve falında duvarda yürüdüğünü görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, ün sahibi birisi olunacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında duvarda yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarınızı veya hayatınızdaki olayları başkalarıyla payşamamanızda fayda var.

Kahve falında yüksek duvarda yürümek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında duvardan yürümek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, çok başarılı işlere adım atacağına işaret eder.

Kahve falında duvar üstünde yürümek seyahatlere katılacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düz duvarda yürümek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında duvarda yürüdüğünü görmek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında duvarda yürümek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında duvarın üzerinde yürümek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvarın üstünde yürümek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir