AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıkı giyinmek

Kahve falında sıkı giyinmek

Kahve falında sıkı giyinmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, yükünün hafifleyeceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, mutluluğunun daim olacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında sıkı giyinmek gördüyseniz:

  • Tutulmayan sözler veya aşırılıklar, eksik tecrübe ya da maddi sıkışıklıklar sizin bazı konuları kompanse etmeniz gerekmesine neden olabilir.

Kahve falında sıkı giyinmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, şaşkın olacağına işaret eder.

Kahve falında çok güzel giyindiğini görmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında siyah ve beyaz giyinmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin açık giyindiğini görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında güzel giyinmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına alamet eder.

Kahve falında kapalı giyinmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine alamet eder.

Kahve falında rahibe gibi giyinmek iyi geçineceğine, çok iyi işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında giydirmek giyinmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir