AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini sarhoş görmek

Kahve falında annesini sarhoş görmek

Kahve falında annesini sarhoş görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annesini sarhoş gördüyseniz:

  • Herşeye inanırsanız sebepsiz yere telaşlanmış ya da kızmış olursunuz.

Kahve falında annemi sarhoş görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, duaların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi sarhoş görmek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, yeni işler alacağına rivayet eder.

Kahve falında annesini sarhoş görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine alamet eder.

Kahve falında sarhoş araba kullanmak yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına işaret eder.

Kahve falında sarhoşa yardım etmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına yorulur.

Kahve falında birinin sarhoş görmek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında babanı sarhoş görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının sarhoş olduğunu görmek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir