AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda mantar görmek

Kahve falında duvarda mantar görmek

Kahve falında duvarda mantar görmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, aşık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarda mantar gördüyseniz:

  • Kendi tarzınızı oluşturmanız gerekiyor.

Kahve falında duvarda mantar görmek sıkıntılarının son bulacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında siyah mantar toplamak atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yer mantarı toplamak işlerini düzene sokacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine yorulur.

Kahve falında orman mantarı görmek sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mantar çıktığını görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elde mantar görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında mantar topladığını görmek fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına alamet eder.

Kahve falında büyük mantar toplamak büyük kazançlar sağlanılacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir