AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantar topladığını görmek

Kahve falında mantar topladığını görmek

Kahve falında mantar topladığını görmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, dertlerden kurtulmaya, evlatların hayırsız çıkacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mantar topladığını gördüyseniz:

  • Sizi fazla ilgilendirmeyen işlere karışmanız yüzünden aşırı yorulabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı mantar toplamak büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, anne baba duası alınacağına inanılır.

Kahve falında dağdan mantar toplamak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına yorulur.

Kahve falında zehirli mantar toplamak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında yerden mantar toplamak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına delalettir.

Kahve falında büyük mantar toplamak aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, çok ünlü bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında tarlada mantar toplamak çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda mantar toplamak çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kendisiyle övüneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ormandan mantar toplamak zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir