AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah mantar toplamak

Kahve falında siyah mantar toplamak

Kahve falında siyah mantar toplamak rakiplerini mağlup edeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah mantar toplamak gördüyseniz:

  • Olaylar daha az korkutucu olmaya başlıyor.

Kahve falında siyah mantar toplamak güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı mantar toplamak kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına işarettir.

Kahve falında suyun içinden mantar toplamak kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında acı mantar toplamak yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağda mantar toplamak huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine inanılır.

Kahve falında çok mantar toplamak açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karın üstünde mantar toplamak uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına inanılır.

Kahve falında yerden mantar toplamak büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir