AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda kurt görmek

Kahve falında duvarda kurt görmek

Kahve falında duvarda kurt görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvarda kurt gördüyseniz:

  • Sizden yaşça küçük veya büyük kişilerle daha iyi anlaşmanın yolunu bulmanız gerekiyor.

Kahve falında duvarda kurt görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvarlarda kurt görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvar yıktığını görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lekeli duvar görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine alamet eder.

Kahve falında boyasız duvar görmek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, kazançlı bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvarda delik açmak hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında duvarı çizmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında düz duvar görmek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir