AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar yıktığını görmek

Kahve falında duvar yıktığını görmek

Kahve falında duvar yıktığını görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar yıktığını gördüyseniz:

  • Yaratıcı veya romantik planlar yapılabilir.

Kahve falında duvara kireç yapmak büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına işarettir.

Kahve falında yeşil renk duvar görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında duvar deliği görmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin duvarında yılan görmek insanlar arasında barışın sağlanacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin duvarında karınca görmek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında evin duvarlarından su aktığını görmek sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvar arasında sıkışmak eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına yorulur.

Kahve falında duvarı çizmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir